visie
pauline
tarieven
contact
P
N
visie
pauline
gastouderopvang pien

home

home

Vanaf 1 januari 2017 heeft Gastouderopvang Pien een doorstart gemaakt in Den Haag. Dit in samenwerking met gastouderbureau Interkid. Pien voldoet aan alle kwaliteitseisen waardoor u in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag. Gastouderopvang Pien heeft bij een volle bezetting plek voor 5 kinderen tot 4 jaar en 1 kind van 4 tot 13 jaar.

Gastouderopvang Pien is een kleinschalige, huiselijke en avontuurlijke kinderontvangst in de wijk Duinoord. Een plek waar kinderen op hun eigen wijze en in hun eigen tempo zichzelf en de wereld kunnen ontdekken met als gedachte “mogen zijn wie je bent“. Dat geldt zowel voor uw kind(jes), uzelf en voor mij. Ik heb 20 jaar gewerkt als kleuterleidster, leerkracht Speciaal Onderwijs en Remedial Teacher. Daarnaast ben ik speltherapeut en heb ik als speltherapeut in het Speciaal Onderwijs gewerkt. Als zelfstandig ondernemer verzorgde ik o.a. lessen weerbaarheid en sociale vaardigheid op diverse scholen.

De komende jaren ligt mijn focus bij het fulltime ontvangen van kindertjes in ons huis en gezin en dat vind ik fantastisch en een voorrecht.

Voor meer informatie zie visie, Pauline, tarieven en contact hierboven.

referenties
referenties