visie
pauline
tarieven
contact
P
N
visie
pauline
tarieven
contact

home

home
referenties ouders & kinderen

De afgelopen 6 jaar zijn onze twee kinderen drie dagen per week bij Pauline in huis opgevangen. Met pijn in ons hart gaat dat nu stoppen vanwege de verhuizing naar Den Haag. Wat ik graag wil van een gastouder is dat ze mijn kind ziet, dat ze inspringt op de behoefte van je kroost. Dit hebben Fien (8)en Wietse (6) de afgelopen jaren gekregen van Pauline! Ze werden gestimuleerd om de wereld te ontdekken en om te spelen, maar daarnaast konden ze ook tegen Pauline aankruipen en vol warmte gekoesterd worden. Het was voor ons ouders erg fijn dat Pauline flexibel is, en dat de kinderen konden mee-eten als dat zo uitkwam. We gaan Pauline missen!

 

Eva en Cor - ouders van Fien en Wietse

 

Mijn zoon van bijna 11 en mijn zoontje van 5 hebben beiden heel wat jaartjes bij Pien en haar warme, gezellige gezin doorgebracht. Wat hebben de jongens genoten! Pien is in staat om van de kleinste dingen iedere dag een feestje voor kinderen te maken. Bovendien heeft Pien veel verstand van alles dat met opvoeden en opgroeien te maken heeft en dit weet zij op haar geheel eigen wijze aan de kinderen over te brengen. Pien leeft écht met de kinderen mee, en met haar rustige stem weet ze het beste in de kinderen boven te brengen.

 

Eline - ouder van Dinand en Ferenc

 

Onze zoon Jens heeft van zijn 5e tot zijn 9e jaar gebruik gemaakt van de gastouderopvang van Pauline. Wij hebben dit allen ervaren als een hele fijne en waardevolle tijd. Jens had bij Pauline echt een tweede thuis, waar hij zichzelf kon zijn en de dingen kon ondernemen waar hij zin in had. Pauline leerde Jens goed kennen en kon hier goed op inspelen. Ook werden er geregeld leuke uitstapjes ondernomen, samen met de kinderen uit Pauline's gezin. Jens maakte dus echt deel uit van het gezinsleven en voelde zich welkom. De communicatie was prettig, er was bij het halen altijd tijd en aandacht om de dag even met elkaar door te spreken. Wij zijn dus heel enthousiast over- en blij met Pauline en wensen haar in Den Haag ook heel veel plezier en succes!

 

Erik en Juliette - ouders van Jens

 

In de periode van juni tot en met september 2017 is ons dochtertje Myrte van destijds 1,5 jaar elke dinsdag bij Pauline geweest.

Vanaf het begin voelde Myrte zich heel erg op haar gemak, en ze heeft die 4 maanden heel veel leuke dingen gedaan en is ontzettend ontwikkeld. De ruimte waar de kinderen spelen is gezellig en praktisch ingericht, met veel variatie aan speelgoed en creatieve dingen, maar vooral het vele naar buiten gaan was erg gewaardeerd! Zowel door Myrte als door ons. Pauline is een hele lieve, zorgzame gastouder, en is altijd bereid even een kopje koffie te drinken in de ochtend bij het wegbrengen, of een praatje te houden. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen gehad, en kijken met heel veel plezier terug op een hele fijne tijd voor Myrte. Helaas vanwege een verhuizing konden we deze opvang niet doorzetten, maar anders hadden we dat zeker gedaan!

 

Dennis & Rajka - ouders van Myrte